Tappara vai Ilves?

Sain loppuvuodesta oppilaskunnalta kutsun vierailla Aitoon koulussa yhdessä kunnanjohtajamme kanssa. Kalenterien sovittelun jälkeen pääsimme vihdoin itse vierailulle viime perjantaina. Meille oli järjestetty kyselytunti, jossa kysymyksiä esittivät kaikki oppilaat aina ensimmäisestä kuudenteen luokkaan saakka. Täytyy myöntää, että aluksi vähän jännitti. Oli kuitenkin sen verran hyviä kysymyksiä, että päätin julkaista niistä osan täällä blogissani. Vastauksineen.

 

Kuinka pitkä olet?

Olen 170cm pitkä. Ainakin tämä on mitattu aikanaan kouluterveydenhoitajalla. (Onneksi painoa ei kysytty)

Apple vai Android?

Apple. Olen ostanut oman kannettavan tietokoneeni vuonna 2011 ja se toimii korjausten jälkeen edelleen erittäin moitteettomasti. Ostin Applen sen helppouden takia, koska en osaa tehdä tietokoneille mitään korjauksia. Tästä syystä myös puhelimeni edustaa samaa sarjaa.

Mikä on lempieläimesi?

Tykkään eniten koirista. Olen lapsesta saakka tykännyt kaikista eläimistä, mutta täytyy myöntää että nykyisin vähän pelkään isoja eläimiä kuten hevosia ja lehmiä.

Missä asut?

Asun Pälkäneellä Niitty-Seppälän tilalla. (Tähän tarkensin jatkokysymyksen jälkeen, että emme asu siinä Kesätorilla, vaan meillä on ihan oma koti tien toisella puolella.)

Onko työsi vaikeaa?

Luottamustehtävät ovat joskus vaikeita. Täytyy oikeasti perehtyä asioihin, ja silti tuntuu vaikealta päättää, kun ei tiedä omasta mielestään tarpeeksi. Lisäksi asiat saattavat olla toisinaan monimutkaisia, ja kaikkia tyydyttävän ratkaisun löytäminen ei ole helppoa.

Tykkäätkö työstäsi?

Tykkään. Luottamustehtävissä oppii jatkuvasti uutta, ja saa olla tekemisissä todella erilaisten asioiden ja ihmisten kanssa.

Mikä on lempiruokasi?

Minulla ei ole varsinaisesti lempiruokaa, mutta tykkään ihan perinteisestä kotiruuasta.

Miksi valitsit oman puolueesi?

Joku viisas on joskus sanonut, että puoluetta valitessa kannattaa etsiä porukka, jossa on eniten samalla tavalla ajattelevia ihmisiä. Omalla kohdallani se on Keskusta. On hyvä muistaa, ettei välttämättä puolueen tai ryhmän sisälläkään kaikki eivät ajattele asioista samalla tavalla.

Oletko koskaan hakenut presidentiksi?

En ole hakenut. Ei ole kyllä tosin koskaan tullut mieleen hakea…

Puhutko paljon muiden kunnanvaltuutettujen kanssa?

Kyllä. Oma tapani hoitaa asioita on kuunnella ja keskustella. Eniten olen tekemisissä luottamushenkilöistä oman lautakuntani sivistyslautakunnan jäsenten kanssa. Mielestäni on tärkeää jutella paljon ja pitää yhteyttä kaikkien eri ryhmien luottamushenkilöihin.

Tappara vai Ilves?

Pienen mietinnän jälkeen vastasin tähän Kalpa. En seuraa jääkiekkoa kuin korkeintaan joskus maajoukkuetasolla. Rehellisesti vastattuna en ehdi tajuta mitä siinä tapahtuu, koska peli on niin nopeatempoista. Koska lapsena kannatin Kalpaa ja olen asunut lapsuuteni ja nuoruuteni Pohjois-Savossa, vastaan edelleen Kalpa. Terveisiä Kuopioon!

 

Paljon oli hyviä kysymyksiä, ja kaikkiin saatiin vastauskin. Lämpimät kiitokset Aitoon koulun oppilaskunnalle ja kaikille oppilaille sekä henkilökunnalle; reippaita ja aktiivisia kuntalaisia kasvamassa koulussanne!

Kommentointi on suljettu.